Business Coach

Maak gebruik van ruim 30 jaar ervaring op het gebied van het ontwikkelen en uitvoeren van marketing- & communicatiestrategieën en het bouwen van sterke merken. Klankbord en adviseur voor ondernemers.

Executive Coach

Adviseur en klankbord voor executives en managers met de behoefte aan inspiratie op het gebied van leiderschapsstijlen, persoonlijke ontwikkeling of een kritische blik op plannen en strategieën.

Personal Coach

Voor een betrokken, no-nonsense coach op het moment dat  je tegen (eigen) grenzen aanloopt, spanningsklachten hebt, onrust ervaart, besluiteloos bent en/of eens met iemand wil praten die echt goed naar je luistert.

Groeien met je bedrijf? Hoe maak je de volgende stap?

Elke dag moet je als ondernemer knopen doorhakken en beslissingen nemen, maar hoe weet je zeker dat het de goede beslissingen zijn? Hoe zorg je dat je meer AAN je business kunt werken in plaats van IN je business?

Wil jij graag verder groeien met je bedrijf maar je weet niet hoe?

Er zijn talloze manieren om te groeien, maar wat is een goeie manier? Meer sales, of juist meer investeren in bestaande klanten? Abonnementen verkopen, of juist uurtje-factuurtje? En past groeien überhaupt bij jou?

Heb jij soms slapeloze nachten over hoe een solide bedrijf opbouwt? Over hoe je zorgt dat je financieel gezond wordt? En of je mensen moet gaan aannemen, of niet? Of twijfel je of jouw bedrijf wel klaar is voor de toekomst?

Wil jij een gezonde life/work balance? Moet je veel balletjes in de lucht houden? Ervaar je soms stress en wil je wat meer rust in de kop? En ook weer kunnen genieten van je leven naast het werk?

Wil je meer focus en richting? Heb je moeite om focus te vinden en te bepalen welke richting je met je bedrijf op wilt? Wil je een duidelijk actie-plan met heldere prioriteiten?

Zoek je iemand die snel snapt waar het in jouw business om draait en jou kan helpen om kansen, bedreigingen en prioriteiten te zien?

Dan is 1-op-1 coaching door een ervaren ondernemerwaarschijnlijk iets voor jou. Sparren met een ervaren ondernemer die doorvraagt en je tips geeft over hoe je zaken kunt aanpakken.
Dat is precies wat ik doe. Interesse in een kennismaking? Bel mij dan: 06 31976336 of stuur een mail naar tim@tmrmarketing.nl

Sterk merk voor zorgaanbieders nodig!

Waarom zorgaanbieders ook aan een sterk merk moeten werken. Een sterk merk in de gezondheidszorg  Zorgaanbieders krijgen door toenemende marktwerking steeds meer te maken met concurrentie. Patiënten en verwijzers krijgen steeds meer keuzevrijheid en bepalen zelf voor...

Digital Marketing voor zorgaanbieders

Er is al enige tijd een alles veranderende revolutie gaande veroorzaakt door het sterke verlangen naar transparante en menselijke organisaties waar je als klant en werknemer als gelijke wordt beschouwd. Organisaties die alleen maar op zenden staan en denken dat zij...

15 + 13 =